Blue is the new Black

Nieuws Foto Blue is the new Black fiets

Een aantal weken geleden zijn we gestart met iets nieuws voor het Fietsenstation. Verschillende stagiaires hebben een idee bedacht, om meer naamsbekendheid te krijgen voor het Fietsenstation. We zijn begonnen met het ontwerpen van een echte Fietsenstation fiets. We hebben er natuurlijk voor gekozen om de kleuren van het Fietsenstation te gebruiken.

Nieuwe kansen
Voordat we begonnen met het maken van de fiets, zijn we gaan kijken welke fiets er geschikt voor was. Al snel zagen we een fiets die niet helemaal meer in orde was. We zijn deze daarom gaan opknappen en hebben er zo voor gezorgd dat deze toch weer de weg op kan.

Aan de slag
Na het uit elkaar halen van de fiets, hebben we het frame en bepaalde onderdelen in de kleuren blauw en wit gespoten. We vinden het belangrijk dat deze fiets een boodschap meegeeft. Gooi niet zomaar iets weg! Met iets ouds valt altijd iets nieuws te maken. Wij zijn trots op het project dat we hebben gemaakt.

Naast deze fiets zijn er nog meer mooie projecten gerealiseerd. Neem een kijkje op de nieuwspagina van het Beginstation voor de andere projecten.